Het netwerk van Onion Today is meteen landelijk dekkend! 

Het netwerk van Onion Today is meteen landelijk dekkend! 

Onion Today heeft in de eerste week na de lancering al een netwerk opgebouwd met een landelijke dekking. Dit strekt zich uit Van Usquert in Groningen tot Zelzate in België en van Wieringerwerf tot in Eijsden in Limburg. Meer dan 100 bedrijven uit de uiensector hebben zich nu aangesloten. Deze bedrijven zijn direct zichtbaar op de app en kunnen gemakkelijk bellen of een bericht sturen via de app. Maar ook groepsberichten sturen gaat gemakkelijk. Tot een straal van 200 km om de bedrijfslocatie heen, in een keer een bericht sturen is heel uniek. Mensen uit de sector kunnen reageren op dit bericht, maar alleen naar de afzender. Hiermee blijft de inbox overzichtelijk voor de gebruiker. Verder kan iedereen op de app allerlei marktnieuws lezen. Telers kunnen vrijblijvend aangeven in hoeverre en op welke manier zij in markt zijn om uien te verkopen. 

Op dit moment zijn er aangesloten:

  • 71 telers
  • 19 uien inkopers (commisionairs, uienpakstations, uienschillers, exporteurs)
  • 5 toeleveranciers, zoals veredelingsbedrijven
  • 6 overige bedrijven, die geïnteresseerd zijn in de sector.

Verder geven 12 telers een verkoopintentie weer en begint het berichtenverkeer van Onion Today op gang te komen.
 

Onion Today kent nog meer mogelijkheden

  • Via zoek en filter functies kan snel een selectie gemaakt worden van het type bedrijf.
  • Een ingebouwde routenavigatie geeft de snelste route weer van de positie van smartphone gebruiker tot het geselecteerde bedrijf.
  • Bedrijven kunnen hun eigen zaak beschrijven, websitenaam toevoegen, certificering en nog veel meer.


Ieder bedrijf kan zich aansluiten bij Onion Today. Via een koppeling met het openbare KVK register kan men zich vlot registreren. Ondernemers uit België vullen hun ondernemingsnummer in. Al vanaf 6 euro per maand kan een bedrijf zich aanmelden bij Onion Today. De eerst maand is gratis en vrijblijvend. Start direct >